Indkøbskurv

Gratis levering på alle ordre over 1000 DKK

OM KARMACOOL

Vores værdier

Vi prøver ikke at redde verden et stk. backbar af gangen, så naive er vi ikke, men faktisk er køleudstyr til industrien et af de punkter hvor man virkelig kan optimere med hjælp for miljøet og ens pengepung, så hvorfor ikke starte der?

Der er penge at sparer ved at tænke sig om!

En ting er sikkert, EL koster mere end nogensinde før, så skal man ud og have et nyt kølebord eller andet, så er det et godt tidspunkt, det du giver mere i dag sparer du i morgen.

Har du f.eks. et køleskab i din butik som kører 24/7 vil du naturligvis sparer en masse penge ved at skifte til en mere energivenlig udgave. Der hjemme er det normalt at skifte ens gamle glødepærer ud med nye energivenlige, så hvorfor ikke med ens køleudstyr. Tænk på at en pænere kun er tændt en meget lille del af dagen og ofte kun når man er hjemme i grænset omfang, men et lager køleskab er tænkt hele tide!

Derfor er det vigtig at finde en varer som en en god energibesparelse, og netop at finde det valg har vi gjort nemmere. Der står nemlig på alle vores produkter (hvor det er et krav) hvor meget dets rating er og hvor meget det bruger, som f.eks. her:

Så en af vores kerne værdier er at få jer til at trække bedre valg når det kommer til at finde energi rigtige storkøkkenudstyr, til fordel for jeres pengepung, men også miljøet.

Vi skaffer alle reservedele og sender dem i brugt papkasser!

Det kan ikke altid betale sig at købe nyt (ja også selvom jeg lige har sagt det) men har du en nyere blæstkøler så kan det ikke betale sig at købe en ny, men blot få lavet den fejl den måtte have. Ofte kan vores gode kvalitet kører i mange år uden problemer, derfor skal det ofte bare laves og ikke skiftes. Derfor har vi altid et stort udvalg af reservedele til vores udstyr sådan dig eller din service partner kan skifte det nemt.

”Men hvad med de der brugte papkasser?” – Jov, nu skal du hører. Vi sender rigtig mange små og store pakker og ofte får vi lige så mange pakker som vi modtaget, og ja det kommer i papkasser.

Disse papkasser genbruger vi når vi sender reservedele eller andet udstyr, for ”hvorfor ikke” – Det giver ikke mening at skulle skaffe sig af med en fin brugt papkasse, så den genbruger vi.

Vores medarbejdere har vi faktisk bedt om at tage papkasser med på arbejdet hvis de har købt noget online, dem bruger vi også…så det kan altså være du får en Zalando pakke fra os, som ikke indeholder tøj men gummilister til dit køleskab.

Vi donerer en del af vores overskud + vi støtter nærmiljøet.

Når der efter års afslutning er plus på kontoen (og revisoren er enig) så tager vi 10% af vores overskud og giver tilbage, det er kun fair.

Det kan være alt fra den lokale fodboldklub vi sponsorere eller det kan være vi vælger at støtte en god sag med en donation.

Vi har faktisk lavet en side med dem vi har støttet, eller dvs. dem VI har støttet for det kan vi ikke med jeres hjælp, så tak.

Hjælp os med at hjælpe andre!

Har vi tabt småkagerne? Er vores ideer og tanker for basale, så hjælp os med at se lyset. Har du kreative og gode ideer til hvordan vi kan hjælper med, men stadig have en profitabel forretning, så giv os et prej, vi lytter gerne.

Har du spørgsmål?


Du sidder måske tilbage med et spørgsmål eller et ønske om at vi lige uddyber hvordan det nu lige er med det der EAN eller
hvordan er det vi levere? – DU skriver bare en mail: Hej@karmacool.dk – så har du svar seneste næste dag

Altid gratis levering

på alle ordre over 1000 DKK

1 års garanti

på alle Karmacools produkter

Vi passer på miljøet

Altid kun energivenlig udstyr

Altid 100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa