Indkøbskurv

Gratis levering på alle ordre over 1000 DKK

Vedligeholdelse rustfrit stål

Vedligeholdelse rustfrit stål

Vores rustfrie stålprodukter er lavet med omhu. Selvom rustfrit stål er et holdbart materiale, har det stadig brug for regelmæssig vedligeholdelse og pleje.

Derfor har vi lavet en liste med 5 ting du skal være OBS på når du skal vedligeholde dit rustfrie stål

Vedligeholdelse rustfrit stål: Materiale

Selvom dette produkt i rustfrit stål er fremstillet med den største omhu, opfordrer vi dig til at kontrollere produktet ved ankomsten for mulige skader. Disse skader skal straks rapporteres til leverandøren. Opbevar altid emballagen, når produktet er beskadiget.

Rengøring

Rustfrit stål er let at rengøre og Vedligeholdelse rustfrit stål samt Rengøring af produktet skal ske med regelmæssigt med vand og et mildt rengøringsmiddel kan forhindre snavs i at blive fastgjort til overfladen. Dette snavs kan resultere i pletter på overfladen. Alvorlige pletter fra f.eks. Kaffe eller te kan fjernes med et flydende vaskemiddel. Brug ikke et vaskemiddel med korn (de ridser). Skyl generøst med varmt vand efter rengøring, og tør overfladen.

Skære snit på rustfrit

Ligesom på andre overflader kan man se små snit på rustfrit stål. Til regelmæssig skæring og udskæring anbefaler vi at bruge et skærebræt.

Varmeresistent

Brug underlag til pander, der tages direkte fra varmen. På denne måde kan du forhindre blåbrune pletter på overfladen. Er det rustfrie på feks et kølebord må du ikke stille varme ting da det så fjerner limen under pladen og den vil bule ud.

Kemikalier

Rustfrit stål er modstandsdygtig over for de fleste kemikalier, der anvendes indenlandske. Men direkte kontakt med stærke kemikalier som syrer og fortynder maling skal undgås. Hvis overfladen i rustfrit stål kommer i kontakt med et stærkt kemikalie, skal du skylle overfladen med masser af vand. Det var vores guide til: Vedligeholdelse rustfrit stål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Altid gratis levering

på alle ordre over 1000 DKK

1 års garanti

på alle Karmacools produkter

Vi passer på miljøet

Altid kun energivenlig udstyr

Altid 100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa