Indkøbskurv

Gratis levering på alle ordre over 1000 DKK

køledisk guide

Ventileret eller statisk køledisk?

I denne artikel skal vi tage et kort kig på de forskellige kølediske hvor vi ser på om man skal vælge statisk eller ventileret.

Statisk eller ventileret køledisk?

Du skal se på om din køledisk skal være statisk eller ventileret. Den ventileret køledisk skaber en meget ens artig køling over hele disken, dette betyder en konstant lav temperaturen som sikrer du overholder fødevarer sikkerheden. Det negative ved en ventileret disk er at den hurtig kan udtørre det man har I den.

Har man f.eks. kød I den skal kødet engang imellem vendes sådan at det ikke tørrer ud. En anden måde man kan undgå at kødet tørrer ud er at man putter det I en beholder hvor man kan se igennem, eller det man ofte ser: Man putter film over kødet, så holder det sig flot længere, men det ser naturligvis ikke altid så pænt ud.

Så er der de statiske modeller som ikke indeholder en ventilator. Disse modeller er ikke lige så ens artigt I temperaturen som de ventilerede versioner, men her tørrer det ikke lige så hurtigt ud.

Der findes også diske med semi ventileret, dvs. der er en lille blæser som sender kulden rundt men ikke lige så ensartet og kraftig som en fuld ventileret køledisk

Hos Karmacool anbefaler vi altid en semi ventileret eller en fuld ventileret køledisk. Desuden anbefaler vi altid den køledisk med skydedøre bagtil sådan at man kan holde kulden ude, det sikre også en god ensartet temperatur I disken. Udover at hjælpe til med at køle effektivt så holder skydedøre også til med at holde energi forbruget lidt i skak

Ved at klikke på dette link: Køledisk kan du se vores store udvalg. Skulle vi mod forventet ikke have noget I vores katalog som opfylder dine krav så send os en mail og vi hjælper dig med at finde den rigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Altid gratis levering

på alle ordre over 1000 DKK

1 års garanti

på alle Karmacools produkter

Vi passer på miljøet

Altid kun energivenlig udstyr

Altid 100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa