Indkøbskurv

Gratis levering på alle ordre over 1000 DKK

Høj kvalitet og lave priser

Hos Karmacool er det vigtigt at kunderne har en god fornemmelse i maven, når de handler storkøkkenudstyr hos os.

Derfor er vi så gennemsigtige som muligt:

  • Vi fortæller dig altid hvad leveringstiden er og dobbelt tjekker den med leverandøren når du bestiller.
  • Vi har desuden altid som minimum 1 års fuld garanti på alle vores produkter og ofte mere.
  • Vi har fri fragt og levering til kantsten.

Det er nemlig vigtigt for os at der ikke kommer alt muligt ekstra på når man handler. Ingen leveringsgebyrer, ingen tilkøbs garanti og altid minimum 1 års fuld garanti som dækker service og reservedele.

Vi har heller ikke en masse forskellige brands inde som vi sætter vores lid til er gode og stabile, vi har dem vi kender og har solgt igennem de sidste 6 år. Du er ikke prøve kanin bare fordi vi lige ville se om denne her kinesiske fabrik nu også kunne lave det godt.

”Jaja det lyder da meget godt, men hvad koster den?”

Du kan helt sikkert godt få en maskine som minder om vores til billigere penge, men hvad hvis den går i stykker? – Hvad hvis der mangler nogle dele når den kommer?.

Lad mig tage et eksempel: En køleopsats er ofte fra Kina og det er der slet ikke noget i vejen for. Når man som firma skal ud og købe en masse maskiner i Kina bliver man spurgt ”hvilke dele skal i den?” Altså, skal det være internationale standarder som danfoss, Zanussi, Dixell? Eller vil du sparer og have vores billigere lokale (læs kopi) dele i din maskiner?

Derfor ser mange maskiner ens ud men åbner man dem er de meget forskellige.

Derfor siger vi IKKE at vi er de billigste, fordi det er vi ikke – det er alle dem som har puttet de ”dårlige” dele i deres maskiner, det gør vi ikke. Det kunne vi sikkert tjene en masse penge på her og nu, men hvad så når alle garantisagerne kommer alle de dårlige anmeldelser og rygtet spreder sig – NEJ TAK, det er ikke noget man kan lave en forretning på og det er ikke god Karma.

Vi er svensken på disken, vi har den gode kvalitet (som også kan gå i stykker engang imellem) til den lave priser, det syntes vi er en bedre forretnings koncept.

Altid gratis levering

på alle ordre over 1000 DKK

1 års garanti

på alle Karmacools produkter

Vi passer på miljøet

Altid kun energivenlig udstyr

Altid 100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa