Indkøbskurv

Gratis levering på alle ordre over 1000 DKK

Cannabis på menuen,

Cannabis på menuen

Cannabis på menuen, hvordan restauranter tager tingene til en ny højde

Cannabis ses efterhånden overalt, hvor det førhen var forvist til skumle gadehjørner eller som medicinsk ordineret (i Danmark endnu kun på forsøgsbasis)

I dag kan du finde det på menuen i flere amerikanske stater, og måske det var tiden igen at kaste et blik på emnet, da det nu relaterer til fødevarebranchen.

I Californien bruger flere restauranter cannabis olie, som udvindes fra frøene og derfor ikke indeholder det stof som ses som et narkotikum og kan give forgiftninger.

Producenterne siger at olien ligefrem er sund, og indeholder blandt andet omega3 olier, vitaminer og andre gode sager som cannabichromene (CBD), cannabigerol (CBG), cannabinol (CBN), and cannabidivarin (CBCV).

Du kan nu bestille drinks som indeholder cannabisolie, og direktøren for en af de restauranter som anvender olien udtaler;

“Jeg brugte CBD og gik en dag ind i en helseforretning og fik et mindre chok. De havde det nemlig på hylderne. Hvis olien kunne findes der, hvorfor så ikke bruge det i forretningen.

Direktøren på en anden kendt restaurant “Madison” siger, at han har indledt et samarbejde med en producent der har gjort alt for at lære de ansatte hvordan de skulle bruge olien korrekt.

Da det stadig ikke er lovligt, at bruge olien som disse to gør, i mange stater og lande, så husk at hvis du vil eftergøre dem kunsten, så skal du undersøge love og regler først.

Cannabis på menuen Ideer

En anden kok Payton J. Curry fra Scottsdale, Arizona har afholdt arrangementer og spisninger hvor han har stillet cannabis til rådighed for gæsterne. I Arizona er det nemlig tilladt at stille til rådighed og at give det væk, i modsætning til at sælge det.

Nogle af disse middage har været velgørenheds arrangementer, hvor cannabis har været stillet til rådighed og som et ekstra “krydderi” til maden såfremt gæsterne har ønsket det. Paytons syn på cannabis er at det er en urt, og som sådan kan man bruge og servere hele eller dele af planten, nøjagtig som man ville gøre det med andre urter som bruges i madlavningen. Hvis man kigger i krystalkuglen, tror han også at cannabis kan erstatte alkohol i nogle restauranter.

Som med et hvilket som helst andet narkotikum, så er dosen særdeles vigtig. Man skal jo nyde, og ikke blive forgiftet. Det vil sige at bartendere og andre der skal servere cannabis i mad eller i drinks, først skal undervises i hvad de bruger og hvor meget de bruger. At kunne bruge Cannabis på denne måde kræver samtidig et særdeles godt samarbejde med producenten/leverandøren, for at kunne vide mere om den vare der leveres, og brugen af denne.

I sidste ende giver det kun mening at bruge denne “urt” såfremt det fremhæver ikke bare humøret, men også smagen hvor det tilsættes. Så at kunne bruge denne mulighed med et ekstra krydderi, giver også flere udfordringer. Inden man kan gøre det rigtigt, skal man forsøge sig frem med smag og virkning, samt vide hvad det er for en “urt” man har fået leveret. Kunderne skal have en god oplevelse ved at benytte cannabis, uanset om det er i en drik, eller i et måltid mad. Forresten, du kan altid have dine drikkevarer i en Backbar

Kilde: http://openforbusiness.opentable.com/insider-information/cannabis-is-on-the-menu-how-restaurants-are-taking-things-to-a-new-high

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Altid gratis levering

på alle ordre over 1000 DKK

1 års garanti

på alle Karmacools produkter

Vi passer på miljøet

Altid kun energivenlig udstyr

Altid 100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa